Vi gjorde Ystad djurpark | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vi gjorde Ystad djurpark

I onsdags förra veckan åkte jag och Noah med mina föräldrar, min bror, hans tjej och lille Vincent till Ystad djurpark. Och trots att vädret inte verkade toppen från början fick vi en riktigt härlig dag. Jag blev så glad över att det kändes som alla djuren hade stora ytor att röra sig på. Det enda som är tråkigt är att folk har så lite respekt för djuren, går in på de områden där djuren ska kunna vara ifred bland annat. Men annars var det en väldigt mysig dag med min fina familj (dock saknade vi Peter som har börjat jobba

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats