Vi for ju till Köpenhamn för att förlova oss! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vi for ju till Köpenhamn för att förlova oss!

I lördags tog jag & Peter tåget till Köpenhamn. Det var en supermysig dag och som ni redan vet så slutade den med att vi förlovade oss! Direkt när vi kom till Köpenhamn så började vi går emot Ströget. Vi gick in på lego och Disney store, köpte Pölse och gick sedan en gata ner för att inte gå där man alltid går när man är i Köpenhamn.

Nere i Nyhavn så satt vi och kikade på båtarna som guppade förbi och bara njöt av det fina vädret. Vi testade en crepe med banan och nutella. Supergott, och jag tycker verkligen om att äta mat som känns “äkta”, förstår ni vad jag menar då? Mat som inte är snabbmat.

På tal om mat så gick vi till Hot Buns och käkade fantastiska burgare. Till det drack jag en god äpplecider och P drack öl. Vi fortsatte sedan att vandra igenom Köpenhamn, bara snacka, spela lite pokemon och bara njuta av dagen.

Precis innan vi hoppade på tåget, så sa P. “Spelar platsen egentligen så mycket roll? Jag visste inte vad jag skulle säga när vi var nere i Nyhavn och nu står vi här påväg hem. Sara Nilsson, vill du förlova dig med mig?“. Självklart sa jag ja!

Här nedan kan ni se en riktig bildbomb

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats