Veckans utvärdering - vecka 2 #mammapeppen | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Veckans utvärdering – vecka 2 #mammapeppen

Imorse efter jag lämnat Noah på förskolan så åkte jag till Kristianstad för att gå på veckans möte. Jag har bytt dag från måndagar till onsdagar för att det helt enkelt är smidigare för min lilla familj.

Så hur har veckan gått? Riktigt bra faktiskt! -1,1 kg och nu är jag på -1,3 sedan jag började med Viktväktarna. Jag är nöjd med det efter förutsättningarna som har funnits, och från nu kommer jag att börja sätta upp mål för veckan.

Veckans mål är
[] Få ihop mina aktivitetspoints.
[] Minus på vågen.
[] Registerar allt jag äter i appen.
[] Hålla min SP-budget.
Det är egentligen inga svåra mål att hålla, men det jag främst måste fokusera på är att få ihop mina aktivitetspoints. Jag har haft en bra mat vecka, vissa dagar har jag inte registrerat allt, men det är helt okej.
Hur har er vecka varit? 🙂
Bild från nationaldagsfirandet förra veckan.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats