Vecka 8 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vecka 8

Idag går jag in i vecka 8. “Bara 32 veckor kvar” Ni som känner mig vet att jag inte har något tålamod, så att vänta är något jag är väldigt dålig på.
Appen denna vecka säger såhär:
Bebisen: Embryot är nu sex veckor gammalt och mellan 14-20 mm långt mellan huvud och stjärt, lika stort som ett hallon. Ögon, öron och näsborrar har bildats och de flesta organ har fått sin grundläggande form tex hjärta, hjärna, lungor & njurar. Hjärtats kapacitet har även förbättrats och skelettet i armarna & beben hårdnar och växer på längden. Lederna i kroppen har börjat bildas.
Mig: Håret kan kännas mer svårskött än tidigare. Det är möjligt att få en “mjölkig” flytning, vilket är fullt normalt. I vecka 8-12 har man inskrivningsamtal (vilket vi redan har haft iom att jag har varit sjuk innan och kommer nästa vecka träffa en läkare) och där kommer man ta kontroller och prover för bland annat röda hund, HIV, syfilis och gulsot.
Egna tankar: Illamåendet slog på som fan igår kväll, kunde inte ens öppna kylskåpet och att tänka på att laga något när jag var tvungen att vara nära rå köttfärs. Så P fick snällt köra till Maxi när han kom hem, köpa värmepizza till sig och bröd till mig. Jag är även orolig hela tiden för missfall och vill knappt gå på toa för jag är rädd att det ska komma en blödning. Nästa måndag har jag en läkartid, förhoppningsvis kan det lugna mina nerver lite granna iaf.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats