Vad vill jag unna mig innan bebisen kommer? | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vad vill jag unna mig innan bebisen kommer?

Mycket av planeringen just nu går ut på vad behöver bebis, vad behöver Noah. Vad behöver vi fixa hemma osv. Men för ett par dagar sedan så började jag fundera på vad jag vill göra för mig själv, vad kan JAG göra för att må bättre både innan och efter förlossningen, Min graviditet är inte särskilt “rolig”, var illamående mellan vecka 4-12, i vecka 12 började jag kräkas och det har jag nu gjort fram tills nu (har inte slutat med det ännu). Och mellan vecka 8 och 16 hade jag dessutom foglossningen från helvete. SÅ jag tycker allt att jag förtjänar att göra lite saker som jag tror kommer göra mig gott.

Bland annat kommer jag att fixa mitt hår. Tror det var c:a 1 år sedan jag var hos frisören senast, och säkert 2 år sedan jag färgade mitt hår. Så en mörkare Balayage vill jag göra med ljusare toppar, likt härnere på bilden.

Utöver det så vill jag åka till Rapid for Brows och fixa mina bryn ordentligt. Jag lyckas inte riktigt få till dem själv, så det kommer verkligen bli ett riktigt lyft!

Sista är att göra ett lashlift. Testade att göra ett för 1 eller 2 år sedan och blev så himla nöjd (varför fortsatte jag inte?) Det blir en sån stor skillnad och det är riktigt snyggt!

Sen hade det varit underbart att få göra en gravidmassage, fotvård  och kanske en ansiktsbehandling.

Jag hade även velat åka till Ystad Saltsjöbad med Peter innan bebis kommer, en sista “get-away” som 1-barns föräldrar. Bara att få komma iväg en kväll eller eftermiddag hade varit så himla skönt. <3

Precis innan och under graviditeten med Noah så fick jag in 3 olika spatillfällen, Ett i Båstad med Peter och en helg i på Sankt Jörgen i Göteborg, också det med Peter. Och sedan precis när jag hade plussat med mamma, Mina jobbigaste 24 timmar, då vi inte ville berätta riktigt ännu, jag plussade 2 dagar innan. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats