Vad jag vill ha till bebisen. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vad jag vill ha till bebisen.

Efter att ha gått igenom en spädbarnstid redan, så vet jag lite vad jag vill och inte vill ha nästa gång. Vad vi använde och vad vi inte använde. Självklart kommer Humlan få ärva en massa ifrån Noah, men där är vissa saker som vi inte hade förra gången som jag gärna skulle vilja ha. Här kommer ett litet kollage blandat med vad jag önskar och vill ha till Humlan. Främst är det inredning och sånt. Kommer göra ett inlägg om hur jag tänker med vagn och skötväska.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats