Vad jag har lärt mig av min resa till Stockholm | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Vad jag har lärt mig av min resa till Stockholm

I onsdags kväll hade jag ångest. Jag skulle lämna Noah i 4 dagar /3 nätter. För att åka till Stockholm, helt själv. Utan någon att hålla mig i handen när jag blev rädd. utan någon som kunde hjälpa mig om jag fick en panikångest attack. För någon som inte lever med den problematiken är det kanske så larvigt, men för mig har det varit något som tagit mig 5 veckor att förbereda mig för. Jag har flera gånger varit inne på hotellet hemsida för att kolla på rummet, jag har googlat adresser, planerat mat ställen och bestämt med kompisar att vi ska träffas.

Tidigt torsdags morse körde Peter och Noah mig till stationen, vinkade av mig på perrongen och äventyret började. Resan upp gick smärtfritt, jag sov en liten stund och kollade på Jane The Virgin resten. Men, när jag kom upp till Stockholm och inte hittade, då fick jag en mindre panikattack. Efter lite djupandningar (tack meditationen) och ett samtal med mamma, så löste det sig och jag hoppade in i en taxi.

Men, detta skulle inte vara en summering av resan, utan vad jag lärt mig dessa dagarna.

  • Att jag kan mer än vad jag tror. Bara jag vågar så kan jag allt jag någonsin sätter mig för.
  • Att Jag älskar Hobo hotell. Verkligen, ÄLSKAR!
  • Att jag kan äta saker som jag inte tidigare provat.
  • Att jag är en duktig fotograf.
  • Att det finns fantastiska människor där man minst anar det.
  • Att om man planerar fantastiska människor tillsammans, så sker magi.
  • Att man kan få en ny vänskap bara sådär. (Kajsa♥)
  • Att min magkänsla har rätt.

Stockholm har gett mig självförtroende, vänner, upplevelser och så himla mycket kärlek. Kärlek jag inte trodde fanns. Stockholm har gett mig pirr i magen, pyttaskinn, sömn, tårar och glädje. Stockholm har trotsat min rädsla, bockat av punkter på min bucketlist. Stockholm har gett mig självförtroende och lycka. Stockholm har gett mig perspektiv på livet och energi.

Om mindre än 2 timmar är jag hemma igen. Hos mina 2 största kärlekar. Jag längtar efter att få kyssa min man, efter att på pussa och krama min son. Att få bära han, mysa med han och få vara hemma igen. Men, jag längtar lite tillbaka till Stockholm igen. För den Sara som åkte till Stockholm, kommer inte hem. Det är en helt ny Sara som kommer hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats