Tubecon Malmö 2017 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Tubecon Malmö 2017

I lördags var det Tubecon i Malmö, och jag passade på att träffa likasinnade när möjligheten finns. Jag träffade Olle Öberg som just nu är en av mina favorityoutubers, kollade paneler som bästa LaLinda höll i och kände mig lite missanpassade bland alla 10-12 åringar som grät när man såg sin favorityoutuber. Men vi hade fruktansvärt kul och därför ska vi nu även bege oss till Göteborg den 13 maj för Tubecon där. Och där är lite fler av mina favoriter (Anty, Lisette Alfredsson, Evelina Forsell, Olle) som ska dit, vilket kommer bli awesome!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats