Tredje natten i sin egen säng | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Tredje natten i sin egen säng

Inatt var helt klart den bästa natten som både vi och N har sovit sedan han började sova i egen säng. Jag vaknade 2-3 gånger när han skrek, antagligen hade han nattskräck igen, för han sov som en stock och ville bara ha sin napp. Han protesterade lite i början med att vara ledsen, men det räckte med att jag låg kvar i vår säng för att han skulle känna sig trygg och för att han skulle somna. Tog bara 5-10 minuter innan man hörde hur han snarkade högt.

Jag tänkte börja med att försöka läsa lite för han när han dricker sin nattvälling, kanske kan det hjälpa han att komma till ro mer.

Vi fick ju rådet av sköterskan på BVC att flytta in han i sitt egna rum, att vi skulle sova på en madrass där, men både jag & P tyckte att det var en dålig lösning iom att vi är han trygghet. Bättre att N börjar sova i sin säng först, sen flytta in när han har kunnat sova i den en längre period. Vill verkligen inte stressa in han i ett nytt rum, lever hellre trångt ett slag i vårt sovrum då. Vi har ju möjligheten att kunna göra så.

Hur gör ni för att få era små att somna ordentligt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats