This is fact, not fiction, for the first time in years | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

This is fact, not fiction, for the first time in years

Har ni någongång känt att ni inte är ärliga mot er själva? Att det ni gör inte känns rätt, att ni inte gör det ni borde och framförallt att ni tycks ha tappat bort er själva under de senaste åren?
Well, I do that right now. Innan jag blev sjuk, så hade jag klara planer på vad jag ville göra, hur jag ville leva och jag kände att jag hade hittat mig själv. Jag hade c:a 1,5 år tidigare träffat the love of my life och han tyckte absolut att jag skulle försöka nå mina drömmar istället för att jaga placebo-lycka.
Sen kom den där septembermorgonen och samtidigt som jag blev “Sara som har cancer” som folk tyckte synd om så tappade jag bort mig själv lite. Jag ville ändra allt, cancern blev egentligen sekundär i den brottningsmatchen jag hade framför mig. Självklart så var det tufft, men det var ännu tuffare att tappa bort sig själv.
Jag slutade fotografera och jag slutade vara kreativ. Jag stängde ner den delen av hjärnan och hjärtat, någonstans där i började jag må sämre psykiskt. Jag blev surare, gnälligare och jagade lycka i märkesväskor och vad prylen var värd istället för om den skulle ge mig en “riktig” lycka. Kanske kommer den prylen ge dig lycka, men jag har haft svårt att brottas med både att man vill leva i någon slags låstas-Blondinbella värld där man kan köpa precis vad man vill, för den ekonomin har vi inte.
För exakt 1 år sedan gick jag in på ett konto i Lund och sa upp mig från mitt jobb. Jag mådde inte bra och jag kände att personer som tidigare gett mig en positiv känsla, vände mig ryggen helt. Dagen efter fick jag reda på att jag var gravid med Noah, den näst bästa dagen i mitt liv. Plusset på stickan, äntligen.
Noah blev min vändpunkt i livet. Han är mitt äkta lyckopiller.
Noah är min drivkraft och hans start i livet är min inspiration till att allting är möjligt.
Så, vem är jag till att tvivla på att jag inte skulle kunna. Jag börde bara hitta den Sara som 2011 var tillräckligt cool för att snacka in sina bilder i NorraSkåne efter en Timbuktu spelning, som har fått sina bilder repostade av Maja i The sound, tjejen som vunnit över cancern och har en unge som föddes 8 veckor för tidigt. Hon som lyckas vara mamma till Noah samtidigt som jag får A i betyg i skolan.  Jag ska följa alla mina drömmar, jag tänker inte tveka längre. JAG ÄR FAN TILLRÄCKLIGT BRA! Personerna som såg ner på mig innan, som tyckte att jag ska rätta in mig i ett led i skolan för att sedan följa strömmen, jag ska fan visa er!
Noah ska aldrig få känna av jante, inte heller någon av mina kommande barn heller. För vi kommer alltid följa våra drömmar. Jag har alltiv velat jobba kreativit och jag har ALLTID visat fram fötterna när jag intresserar mig utav någonting. Jag vill alltid utvecklas när det är något jag älskar, jag vill alltid framåt.
Summa summarum: hejdå negativa Sara och framförallt negativa människor som inte tror på att jag kommer kunna lyckas. För vet ni vad, säger ni att jag “måste reda ut alla mina problem först” eller “Nä, du kommer nog inte lyckas med det” en gång till till mig, så kommer jag att skrika! Hejdå till alla er som tycker att man inte behöver stötta sina kompisar, utan istället ber om att få grejer gratis och när man sedan sätter en prislapp på sig själv som egentligen är alldeles för låg, så tycker ni att den är alldeles för hög och väljer att inte stötta.
Jag kommer följa min dröm, ni som inte tror på mig. Jag behöver inte ha er i mitt liv.
Och framförallt, välkommen tillbaka till den Sara som alltid har vetat hur grym hon är. Tjejen med conversen, Rayban-glasögon och fjällrävenväskan med kameran på axeln och glimten i ögat. 
Personer som har inspirerat mig förutom samboskapet och kiddo är framförallt Casey Neistat. Kolla in hans vloggar! Även Tova Helgesson, som på ett år har gått från ingenting till the Queen av Guldtuben 2016 och absolut Vanja & Josefins poddis!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats