Stora frågor i min gravidhjärna | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Stora frågor i min gravidhjärna

– Vart hittar man bra reflexer till vagnen? Vi är endast i september och det börjar redan bli mörkt ute. Vi som har en svart vagn måste ha extra reflexer känns det som.
– När ska vi sätta upp sängen? Jag vill bara bädda bebissängen nu, men får nog vänta någon vecka till. 
– Det där med namn. Varför ska det vara så svårt på pojknamn? Jag har ett som jag känner är perfekt, P är inte alls förtjust i det. Bebis kommerf få heta bebis när han är tonåring också känns det som.
– Vart finns det en kalasbra overall till spädbarn? Den enda jag hittat som känns bra är från Polarn och pyret, men den kostar även 599 kr st och att behöva lägga 1200kr på overall (för han bör ju växa ur 50 under vintern) känns inte så jättekul.
-Skulle inte den här tröttheten gå över? Ja, nu har jag varit konstant trött sedan jag blev gravid. Illamåendet är bättre, vissa dagar värre. Men att behöva sova 12 timmar per natt känns inte så hållbart när jag har skola att sköta och en blogg att skriva. Nu vågar jag inte ens vänta med de självrättande testen till samma dag som de ska göras, för jag vet inte om jag kommer upp i tid.
Och påtal om saker som inte går över. Min jävla rygg. Det blir bara värre och värre. Gick i sammanlagt 40 minuter idag när vi handlade (läs att det var i snigeltempo med andra ord och jag bar ingenting), ändå grät jag nästan av smärta i ryggen när jag försökte resa mig ur sängen.
– Om man skulle vilja ha en förlossningsfotograf, hur funkar det praktiskt? Hur coolt hade det inte varit? Är skeptiskt på om P hade tyckt det var lika coolt som jag, men tänk om man hade haft någon som dokumenterat den häftigaste händelsen i ens liv? Stinalee vet jag fotograferar förlossningar, undra om det går att övertala P.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats