Staketbygge, omval och morsdag | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Staketbygge, omval och morsdag

Ja, senaste dagarna har det hänt lite. Jag och Noah var på äventyr i Malmö, det var kasst väder större delen av dagen, så vi fyndade ett regnskydd vagnen. Älskar multicolor och vi har samma mönster fast svartvitt på sittdynan.

Jag valde även om till högskolan. Jag var denna terminen haft tankarna på att läsa kriminologi, men senaste veckan sen jag började plugga igen efter min sjukskrivning så har jag känt att det är inte rätt. Jag är en kreativ person, ska ha ett kreativt jobb och har så mycket lättare för media eller rent av saker som är kreativa. Jag är fortfarande intresserad av brott/hur brottslingar tänker/ mm, men det är inte det jag ska göra. Kanske ha en podd om det, eller bli krimjournalist a’la Hasse Aro?

Vi började även bygga staketet till vår trädgård igår, ska bli så skönt att ha ett staket i sommar så att Noah kan springa fritt utan att jag har hjärtat i halsgropen, och att katten kan gå i en längre lina ute i trädgården. Ska fixa lite leksaker till Noah med, kommer bli superbra!

Sen är det ju morsdag idag, Min andra. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag är så himla tacksam över att vara mamma till min lille fis, min glödjespridare och busunge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats