Sjukskriven och en liten brorson | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Sjukskriven och en liten brorson

Ja, igår var jag hos läkaren på VC, mitt humör upp och ner, att jag blir orolig, ledsen och får ångest över småsaker gjorde att jag helt enkelt inte orkade mer. Så när jag lämnat Noah så tog jag mig ner på lätt akut och satte mig där. Fick träffa en jättebra läkare som sa att jag har en depression, vilket inte heller var så konstigt efter både cancer och ett prematurfött barn på mindre än 2år.

När jag nämnde mina humörsvägningar så frågade läkaren om man har testat min sköldkörtel, vilket gjordes i höstas. Läkaren jag hade då, sa att jag hade bra värden. Men den jag träffade igår sa att värdena var väldigt dåliga, och att nya skulle tas direkt. Min folsyra i kroppen var väldigt låg (inte så konstigt när man har tagit bort en bit tarm som tar upp folsyran) och T4-värden var på gränsen till alldeles för låga. Nya tester beställdes och jag får svar i slutet av veckan.

Om det nu är sköldkörteln som spökar kan de förklara min viktuppgång, varför jag är trött hela tiden och varför denna terminen i skolan har varit så hemsk. Förhoppningsvis så börjar man medicinera detta så snart som möjligt och att jag kan komma tillbaka till “vanliga-Sara” igen.

Men för att prata om någon roligt, så föddes det en punktlig liten pojke i lördags. 2017’s finaste bebis. Min brorson. Jag är redan så himla kär i denna lille varelse och jag ser redan fram emot att få träffa han igen. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats