Promoe på Malmöfestivalen | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Promoe på Malmöfestivalen

Igår stack jag ner till Malmö för att umgås med Ellen och gå på Promoes spelning. Jag och Ellen jagade pokemons under eftermiddagen, lite besviken blev jag på att jag endast fick en ny pokemon..
Kl 19 började Promoes spelning, mitt i ösregnet. Men jag är vädligt glad att jag stannade, då spelningen var riktigt bra och jag fick insupa den där energin som jag alltid får när jag går på Looptroop (och när de spelar själva), Timbuktu & Håkan-spelningar.  Promoe körde ihop med Cos.m.i.c och Ayla Shatz. I slutet kom även MatteSupreme och körde ett par låtar!
Var någon av er på spelningen?
Vloggen från igår kommer förhoppningsvis upp imorgon!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats