Promenader gör gott för själen | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Promenader gör gott för själen

Idag bestämde jag mig för att ta Noah på en riktig långpromenad. Gick förbi en av förskolorna vi funderar på att söka till, lämnade ett tackkort till en kompis och ja, bara strosade runt och njöt av de fina vädret.
Lyssnade på P3 dokumentär undertiden, jag har märkt att jag går “jämnare” när jag lyssnar på en podcast än när jag lyssnar på musik. Tror däremot att när man gymmar så är det bättre att köra med musik.
Noah låg och sov i vagnen under tiden vi var ute på vår promenad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats