saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Denna blogg drivs av mig som privatperson och är en livsstilsblogg där produkter förekommer.

Jag tar tacksamt emot information, produktprover och pressutskick från företag, PR-byråer eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare, men jag väljer själv om och när materialet publiceras på bloggen.

I vissa fall kan företag även köpa texter, länk- och annonsplats på min blogg men endast då det är något jag själv känner att jag vill skriva om och som jag tror kan vara av intresse för mina läsare. Sponsrade inlägg kommer alltid att markeras tydligt i inlägget.

Det som är viktigt att veta är att alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Jag skriver endast den här bloggen för att jag tycker det är roligt att dela med mig av stora intresse och jag hoppas att ni som läsare ska känna av det.

Representerar du ett företag, ett märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Vill du skicka produkter för test? Kontakta mig på sarahcnilsson@gmail.com

——————————————————————————————————————————————————

Utöver att mina sponsrade inlägg märks så märker jag även inlägg som innehåller produktprover som jag har fått hemskickat. Här nedan ser ni några märkningar som kan förekomma i inlägg på bloggen och vad de innebär.

*pressutskick/pressprov/produktprov – innebär att ett företag, PR-byrå eller liknande har skickat produkten till mig och att jag själv har valt att skriva om den för att jag själv vill. 

*sponsrat inlägg/annons – innebär att ett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget.

* affiliate länkar – Innebär att jag får provision för klick eller köp. 

Har du frågor eller funderingar kring min PR & Policy är det bara att maila mig på sarahcnilsson@gmail.com

stats