plockat bort 5 leverfläckar | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

plockat bort 5 leverfläckar

Jag har haft 5 st stora leverfläckar som jag stört mig på länge, jag hade en stor på ryggen innan som jag tog bort, men det gjorde så ont att jag inte vågade ta bort resten som att på “jobbigare” ställen.
Men, jag kände för ett par veckor sedan att nu får jag fan ta tag i det, jag kan inte gå runt och ha leverfläckar som inte känns bra, så jag bokade en tid på Cityklinken i Kristianstad. Anledningen till att jag gjorde det där är för att de har en kirurg som gör det och inte bara en “vanlig” läkare. Tänkte att förhoppningsvis så blir det snyggare och mindre ärr om någon som faktiskt jobbar med att skära i människor gör det.
Så igårkväll satte jag och mamma oss i bilen och körde in till kristianstad. Jag var jättenervös, jag kom ju ihåg hur ont det gjorde och jag ville väll egentligen bara vända och åka hem igen.
Men, jag kom in, betalade för besöket och läkaren kom ut. Han var supertrevlig och började chitchatta med oss direkt.
Vi gick in i rummet där borttagningen skulle ske och jag sa att det var 5 st som jag ville ta bort. Han sa direkt att det är inget man gör på en gång, men efter att ha sett märkena så tyckte han att de var så pass “små” och ofarliga att det inte skulle vara något större jobb att ta bort dem.
Han satte bedövningen, vilket gjorde sjukt ont. Framförallt mellan brösten och i nacken där 3 av 5 leverfläckar satt.. Efter att bedövningen verkat ett par minuter frågade han om jag kände något, vilket jag inte gjorde, och då skar han bort och satte ett styng. Och den proceduren upprepades fem gånger. Sammanlagd tid för att ta bort dem var c:a 20 minuter, för alla fem, ink tiden han pratade och kollade på dem.
Idag gör det ganska ont. Mest i nacken då det spänner på höger sida.. Men det lär ju gå över inom ett par dagar.. Helt klart värt smärtan för att bli av med de leverfläckar som jag “mått dåligt” av (oroat mig för cancer).
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats