Planering för vecka 12 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Planering för vecka 12

Jag har tänkt att jag ska börja dela med mig av hur mina veckor ser ut, nu när våren är igång så kommer det hända en massa roliga saker!

Måndag

Jag kommer jag bara mysa med Noah, jag var borta mycket i helgen. Igår var vi hos min mormor hela dagen och i lördags var jag hemma hos Mindy och fotograferade lite interör bilder. Så Noah fick bli hemma från förskolan idag, vi tog sovmorgon till lite över 9,

Annars ska jag sätta mig och redigera bilderna jag tog i helgen, skicka iväg ett viktigt mail och förbereda mig inför imorgon.

Idag kommer jag även att börja med min nya diet, kommer skriva mer om det i veckan och varför jag har lagt om min kost väldigt drastiskt.

Tisdag

Ska jag göra mitt hittills viktigaste möte för i år. Jag har ansökt om starta eget bidrag och imorgon ska jag ha möte om min budget. Blir budgeten godkänd, blir bidraget godkänt. Så det är mycket som hänger på imorgon.

Efter det ska jag sätta mig arbeta med coahcningsprogrammet som jag går och söka ett foto-jobb.

Onsdag

Inget speciellt är planerat under denna dagen, så jag ska sitta och redigera bilder på Jasmin och Lukas, och jobba med coachningsprogrammet. Ska se om jag kan ordna lite påskkläder till Noah.

Torsdag

På torsdag har Noah påskfest på sin förskola, så han kommer vara där mellan 09.30-12.30

Under den tiden kommer jag att skriva lite produktrecensioner, redigera och jobba ikapp det jag har hamnat efter i coachningsprogrammet.

Noah innan förra årets påskfest. 🐤

Fredag

På fredag är Noah hemma, så om det är bra väder hade jag tänkt att han och jag ska åka på utflykt. Vi får väll se vart det bär av.

På en av våra utflykter i höstas, längtar efter en hel vår, sommar och höst med dessa 💛

Lördag

På lördag vill jag åka på en föreläsning i Varberg som Krickelin har. Tror absolut att den kommer vara superbra att gå på nu när jag tänker satsa mer på bloggen och sociala medier. Älskar hennes blogg, hennes instagram och ja, hennes stil helt och hållet ✨

Söndag

På söndag fyller Vincent 1 år. Helt galet vad tiden har gått fort. Det kommer vara 1 års kalas för han.

Mina två älsklingar 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats