Perfekta sommarvagnen? | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Perfekta sommarvagnen?

Inlägget innehåller Affiliate-länkar

 

 

Så fort solen börjar komma fram, så börjar jag att planera sommaren. Jag har ju lite olika planer för bloggen, men det kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg. Och med det så kommer jag vilja ha den optimala sommarvagnen, vilket jag nu har lyckats komponera ihop.

Elodie Details stroller är en perfekt vagn enligt mig, Dels är den smidigt och inte allt för stor, men den har även en liten varukorg, har en förlägningsbar sufflet och ryggstödet kan lätt fällas. MEN, jag sa ju nu att jag komponerat ihop den perfekta sommarvagnen, så här kommer resten!

Bygeln som man sätter framför barnet är perfekt att sätta något för barnet att pilla med. Noah har ett bygelskydd med “fläprar” på, när han var yngre så tyckte han det var roligt att pilla på den bara, men idag sitter han och övar på färger med den.

Mugghållaren är perfekt både för vattenflaskor och för take away muggar om man dricker kaffe. Vätska är viktigt att få i sig året runt, men när det är varmt ute så är det smidigt att ha nära till hands.

Denna organizern har jag varit kär i sedan den släpptes. Dels för att den har ett lock så den går att stänga om ordentligt, men även för att man får plats med mer än vad man får i vanliga organizers. Främst att man kan slippa släpa med sig en skötväska, man får plats med blöjor, flaska, ombyte, någon leksak, filt, napp och solhatten

 

.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats