Peppad inför imorgon | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Peppad inför imorgon

Imorgon är det äntligen dags för BB eventet i Malmö! Även om det  var i förrgår som jag bestämde mig för att åka, så är jag så himla taggad. Jag ska även vloggar under hela dagen och jag sitter nu och spånar lite på ideer för min YouTube-kanal och min blogg.
Men nu ska jag försöka lägga lilla monstret, han har fått för sig att han är en nattuggla likt sin far, så nattningarna är sjukt jobbiga just nu..
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats