saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Ja, då var det väll dags att presentera mig. Sara heter jag, är 29 år ung, mamma till Noah 2,5 år, katt-mamma till Prins Caspian 6 år och sambo med Peter 28 år. Vi bor i ett radhus på 81 kvm med en lite trädgård och uteplats i Hässleholm i Skåne.

Jag är en typisk entreprenör med mycket ideér som jag vill förverkliga, Under våren 2018 kommer jag att starta företaget Sara Ellström Fotograf & influencer, och under den delen ligger bland annat Lovestories by Sara. Lovestories är min dröm där jag fotograferar bröllop, gravida, kärlekspar och familjer.  Här finns även Big Little Heroes, som är mitt projekt där jag “ger tillbaka” till universum genom att fotografera barn som drabbats av cancer. 

Sommarbild på min son från 2017.
Älskar jobba kreativt, om det är att fotografera ett bröllop, sminka inför en bal, skissa på en barnbok eller virka så är det kreativitet som får mig lugn och harmonisk, därav kreativa hörnan i bloggen. Mind, body and soul är viktigt för mig, jag kan endast få andra att må bra om jag själv mår bra.
Sjukt fascinerad av USA och helt förälskad i New York, älskar hiphop och indiepop. Favorit-youtubers är Casey Neistat och Clarie Marshall,
Göteborg är min favoritstad i Sverige. Jag är en riktig mops-älskare (försöker övertala sambon om en) och vill en dag ha en mops-kille som heter Harry. Apple-fantast. Samlar på tygpåsar och älskar Djungelboken. Hejar på Malmö FF i fotboll. Systrarna Olsen och Vanja Wikström är mina stilförebilder. Must beroende. Är utbildad nagelterapuet, makeupstylist och självlärd fotograf.
HarryPotter-älskare.  Har Shia LaBeouf som frikort.
Favortifilm är a guide to recognizing your saints. Superhjältar är en stor hobby som my hubby presenterade mig för. Kånkens ryggsäckar är mina favoritväskor. Mina spirit “animals” är giraff, elefant, rävar & mopsar. Men man kan även hitta en liten lyckovätte på mitt skrivbord.

2013 fick jag diagnosen tjocktarmscancer och vill ni läsa mer om den resan kan ni göra det här.

Noah är en prematurbebis och hela graviditeten + vår tid på neonatalen kan ni läsa om här.

Vi är nu på en resa för att skaffa ett syskon till Noah, något som inte var lika lätt som man trodde. Jag har diagnosen PCOS, mer om det kan ni läsa här.

Så, vad kan ni förvänta er av mig? En rackarns massa inspiration, Jag kommer dela med mig av livet som nyföretagare (OCH HELA RESAN DIT!) , som förälder, som fotograf och allt där emellan. Även det ganska tuffa resan mot ett syskon när kroppen inte riktigt vill samarbeta och livet efter en cancerdiagnos. En väldigt intressant gott och blandat påse med andra ord! Häng med! Detta kommer bli kul!

Vill ni följa mig på andra kanaler hittar ni mig under saraellstrom.se & lovestoriesbySara på instagram. 

Och Youtube? Följ länken! 

stats