Nystart gånger 2 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Nystart gånger 2

Ja, nu är det äntligen en nystart för mig. Jag vet, man ska inte se det som en nystart, men så är det nu iaf. Min mammapeppen resa har ju varit en karusell rent ut sagt, men efter c:a 3 veckor på fält så börjar jag nu få kläm på det här med hur jag ska fortsätta. Har c:a 1 månad kvar som skolfotograf, och sedan bör det bli lättare igen när jag är hemma mer. Jag har gått på möte dem senaste 2 veckorna, ena veckan hade jag lingonvecka, andra var min första vägningsvecka efter semestern. Är inte speciellt nöjd med att jag har gått upp igen, men nu är det andra “bullar” som gäller.

 

Noah-Lo

 

Tänkte att jag skulle vlogga imorgon, en blandning av hur en dag ser ut och what I eat in a day. Hade ni tyckt det var kul?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats