Nu är det dags igen min vän | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Nu är det dags igen min vän

Oktober månad var hela tiden tanken att vara mitt nya startskott. Jag har fokuserat på att hitta kreativitet och lägga upp det på instagram sedan jag började må lite bättre. För detta året har inte varit ett allt för roligt år, utan snarare mycket sorg och smärta.

I juni gick min morfar bort, för mig väldigt hastigt. För mig har det alltid varit så långt borta, att någon av mina mor&far-föräldrar skulle försvinna. Döden har jag träffat på innan, även på nära håll. Men att förlora en familjemedlem, det är ett sår som inte går igen. Vi hade hans urnsättning i torsdags, och då förstod jag, jag kommer inte träffa min morfar igen i detta livet.

Sommaren har gått åt till att sörja, jag har börjat gråta så fort jag har tänkt på morfar. På hur jag saknar han. När jag räknade vilka som kommer till kalaset nästa helg, och för första gången skulle “räkna bort” morfar. Det kändes så himla konstigt. Och nu gråter jag när jag skriver detta.

Att lägga ihop sorgen efter morfar och min depression, gjorde att jag var tvungen att stanna av bloggen. Sakta börja tänka på vad jag vill göra, varför vill jag publicera det jag publicerar. Så jag började långsamt med instagram. Två bilder om dagen, det var mitt mål.

Mitt #höstlöfte17 är att fokusera på det som gör mig glad. Och bloggen gör det.

Så, nu startar jag om. Här om nu. Jag ska satsa på det jag vill jobba med i framtiden. Jag kan inte gå och tänka på saker som jag vill göra, för jobbar jag inte för det, så är det bara en dröm, inget mer. Startskottet har skjutits, nu går jag den där extra milen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats