Noahs läkarbesök | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Noahs läkarbesök

Igår var vi på ett rutinbesök hos läkaren på BVC. Utvecklingen på bebis kollas, man pratar lite om hur tiden har varit efter förlossningen och vikt/längd/huvudomfång tas.
Mini var 58 cm lång och vägde strax över 4,7 kg. Växer som han ska helt enkelt.
Men det var inte det jag skulle prata om. Som många av er vet så blev jag sjuk 2013. Efter många vänder på vårdcentralen som inte tog mig på särskilt stort allvar så fick jag tjata iväg en remiss för koloskopi. Samtidigt började jag kolla mig omkring efter andra vårdgivare för att få hjälp snabbare.
Igår när vi kom in på läkarbesöket på BVC så sitter den läkaren som jag tidigare har anmält till patientnämden där. Tydligen är hon 1 av 2 barnläkare på vårt BVC. Hade inte Peter varit med, så hade jag nog vänt i dörren.
Jag kände mig illa till mods under hela tiden vi satt där, hur ska jag kunna lita på att hon gör ett ordentligt jobb? Jag togs inte på allvar, hur jag ska kunna förlita mig på att det dyrbaraste jag har blir ordentligt omhändertaget av henne?  Nästa gång jag ska till BVC så ska jag ta upp det med vår undersökterska och se vilka möjligheter det finns för att byta.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats