Mysig söndag | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Mysig söndag

Ja, idag är det söndag, för er som inte har koll.
Jag sitter just nu i skolan, helt själv, för att plugga till provet jag förhoppningsvis kan skriva på onsdagmorgon, allt beror på hur jag och Noah mår efter morgondagens äventyr.
Noah ska få sitt 5 månaders vaccin och jag ska operera bort 5 leverfläckar på kvällen. Jag har ett helt gäng leverfläckar, men dessa 5 är 5 st som jag stör mig på på ett eller annat sätt, så nu får de försvinna…
Noah fick feber efter sin förra vaccination, så jag gissar att samma sak väntar även denna gången.

Idag på eftermiddagen var jag, Peter, mamma, pappa & Noah i vagnen ute och gick i c:a 1 timme. Det har varit riktigt vårväder idag. Noah hade sina solglasögon på sig och såg allmänt häftig ut. Kommer lägga upp bild på han när jag kommer hem.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats