Mys med fina nya vänner | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Mys med fina nya vänner

Igår var jag i Malmö hela dagen, träffade underbara Jennie som driver bloggen OddEco, vi hade en mini-mastermind tillsammans på AB Småland och sedan gick vi till Sajvva för att träffa medlemmar i nätverket Sustainable influencers, en riktigt rolig ikväll där jag träffade nya stjärnor på min himmel. Så kul!

 

Idag har hela familjen varit på hästveda marknad, första gången som jag inte handlade någonting alls. Jag letade efter en tröja till Noah, han har fått en sådan varje år och jag älskar dem på hösten och våren. Så det blir nog någon mer marknad för att kunna hitta den.  Lovestories By Sara Lovestories By Sara Lovestories By Sara

 

Jag får lite frågor om tävlingen som jag hade förra veckan! Den är avslutad, Men jag har inte kunnat dra en vinnare ännu, då några kommentarer har fastnat i ett spamfilter.. Sjukstörigt men it-avdelningen jobbar på det, vill inte dra en vinnare innan jag läst alla kommentarerna. <3 Hoppas att ni förstår! Kommer självklart att skriva ett inlägg om vem som vann så fort allting är ordnat! =D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats