My little puga-wan | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

My little puga-wan

Många vet att jag är besatt av mopsar. Min drömhund är en mops, trots att många säger att det kanske inte är en “smart” hund att köpa, då den lätt får komplikationer. Igår skickade jag ett sms till P och sa att jag önskade mig en mops i alla hjärtans dags present. Han svarade Noterat, men inte troligt. Så, jag gick in på Lindex och köpte en mops-pyjamas till N istället. Superfin! Köpte den i storlek 80, så han har lite att växa i. Kommer skriva om gårdagens BVC-besök lite senare idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats