Min "varje-dag" hudvård | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Min “varje-dag” hudvård

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar,

 

Som jag skrev i mitt inlägg om lashliftet så är jag en riktig sucker för all skönhets relaterat. Det började som bara makeup, men har nu gått över till både hud & hårvård också, vilket är superkul!

I detta inlägget kommer jag att berätta om min varje dag hudvård, med vilka produkter jag använder och varför jag använder just dem.

 

 

Varje morgon/kväll så rengör jag mitt ansikte med Indy Beautys (Therese Lindgrens märke) Cleansing Mousse. Det är ett skum som tar bort makeup, utan att torka ut huden. Jag tycker den gör ett superbra jobb, men på kvällen brukar jag ta bort makeupen med en wipe ifrån antingen gunry eller Nivea.

Efter jag har använt Moussen, så tar jag toner i hela ansiktet med en bomullsrondell. Jag vill inte att det ska finnas några som helst rester i mitt ansikte från makeupen jag haft på dagen. Tonern jag använder just nu är ifrån Garnier Micellar Cleansing Water.

Det som är ganska nytt i min vardagsrutin är att jag använder serum, något som jag inte har använt tidigare, här skiftar jag mellan Löwengrip Care and Color’s serum och Ole Henriksens Truth serum som är helt fantastiskt.  LCC’s serum återfuktar och ger en jämn yta, och Ole Henriksens truth serum stramar upp huden och ger extra lyster. Den sist nämnda är också ganska mycket dyrare än LCCs.

Som ögoncream använder jag Lumene Prue Dew Drops men även L300’s anti-wrinkle & firming eye cream. Lumene’s är perfekt för den känsliga huden vi har under ögonen och jag tycker den ger ett bra återfuktande resultat. Är dock på jakt efter något som kan ta bort mina mörka ringar under ögonen på ett mer effektivt sätt. L300’s använder jag för att motverka fina linjerna under ögonen.

Det sista jag använder är en dagcreme. Det varierar också mellan Löwengrip Care and Color och en från Origins. Även är är LCC’s mer basic och Origins har ett högre pris (jag använder ett test ifrån Glossybox.)

En sak som jag använder under dagen för att hålla fukten är Löwengrip Care & Colors Moisture on the go. Det är en ansiktsmist som man kan använda när som helst under dagen för att tillföra lite extra fukt om man behöver det.

Så, detta är vad jag använder everyday, Hur ser er dagliga hudvårdrutin ut? Och vill ni se min utökade hudvårdsrutin? Och gillar ni denna typen av inlägg? Kommentera gärna vad ni tycker! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats