Min lille mops-kille | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Min lille mops-kille

Vid det här laget har ni nog förstått att jag har en förkärlek för mopsar (jag funderar på att adoptera en i smyg bara för att jag vill ha en mops). Sååå, det är väll klart när Lindex släpper massa fina mopskläder att jag måste ha typ i en varje storlek (OBS! så illa har det inte varit ännu, men jag överväger starkt att köpa en i storlek 86 också medan den finns).

Nej, nu måste jag nog bli lite seriös igen. Lindex släppte idag denna overallen , och visst är den gudomlig? Det är verkligen en perfekt vår overall, man kan ha en fleece under om det skulle blåsa, men man kan även ha den bara som den är. 349kr kostade den. Helt klart värd varenda krona.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats