Min 28:de födelsedag | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Min 28:de födelsedag

Idag är det min 28onde födelsedag. Och jag kan faktiskt säga att jag har blivit visare. Sen min senaste födelsedag har jag fått barn & han fyller 1 nästa vecka. Jag har läst upp 6 ämnen i skolan med bra betyg. Jag har tappat vänner som inte har funnits där in times of need, men jag har även fått fantastiska vänner som verkligen visar att det är vänner för livet. Jag har brutit löften med mig själv men ställt mig upp igen och tänker det är nya tag imorgon. Har hatat mig och älskat mig. Kännt mig värdelös men sedan kunnat skada av mig den känslan och förstått att det är jag inte alls. Min lilla familj flyttade till ett superbra område. Gått igenom krisar och överlevt.
Men framförallt, jag blev mamma. Jag har sett en fantastisk person växa fram i min son. Sett hur mycket kärlek han ger och vilken lycka han har gett många. Om exakt en vecka fyller han 1. Pojken som jag delar månad med, delar så många egenskaper med. Han som ger mig ett skäl att vakna varje morgon och orka.

Mitt 27år kanske var koas och upp och ner. Men även helt fantastiskt. De sista månaderna har jag vågat göra saker som jag inte gjort innan. Det vill jag tacka både nya och gamla vänner för stöd och uppmuntran till.
Nu börjar ett helt nytt år, med nya möjligheter och nya framgångar och motgångar. Ett år där jag ska bli friskförklarad. Ett år där jag ska satsa hårt på drömmar och mål. Där jag ska njuta av min familj varenda sekund jag kan. För njut av livet mina vänner, varenda sekund. Mitt 28onde år ska bli mitt bästa hittills! 

 
Jag minns innan du kom
Minns hur dom sa
hur ska du lyckas sen
när du har fått barn

Jag vill inte tro på sånt
jag har bara blivit bättre sen du kom
det är som att du ger mig nått
maximal energi så vi kan tysta dom

För allt jag gör nu gör jag för dig.
direkt efter studion hem till dig
direkt efter giggen hem till dig
för ingenting alls betyder mer för mig
det räcker med ett smajl eller hålla din hand
för att kunna hitta en mening med allt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats