Min 2 års dag! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Min 2 års dag!

Idag är den en speciell dag för mig. Det är min tvåårsdag. Två år sedan jag slutade med cellgifter. Och vilka år det har varit egentligen. 9 månader efter jag slutade med cellgifterna blev jag gravid. Helt fantastiskt! Jag har utbildat mig inom både naglar och makeup. Jag har tagit tag i mina gymnasiebetyg och siktar nu att komma in på högskolan nästa höst.
Men framförallt, jag är cancerfri. Statistiskt sätt när det gäller tjocktarmscancer som jag har så minskar återfallsrisken markant om man inte har fått ett återfall inom 2 år efter man slutat med cellgifterna.
Jag röntages senast i december, och koloskopin gjordes förra veckan. Allting ser fint ut. Vilken lycka det är. <3
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats