Med lite eftertanke | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Med lite eftertanke

Jag skulle ju återkomma om mina känslor för bloggen och mina sociala medier över lag, och här är jag.

Jag älskar min blogg, min dröm är att kunna leva helt och hållet på den, men idag har jag inte den möjligheten. Jag studerar på 100%, har fullt upp med Noah och hålla hushållet.

Men jag tänker lugna er, jag kommer fortsätta blogga, jag vill tom kunna lägga till youtube med 1-2 klipp i veckan. Men jag kommer inte kunna satsa 100% på bloggen nu under våren. Jag kommer lägga upp inlägg när jag kan, försöka tidsinställa skönhetsinlägg och ja, försöka blogga när jag har möjligheten helt enkelt. Men fram till sommaren så blir det inte 2-3 inlägg om dagen, tyvärr!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats