Mammapeppen vecka 9 - Omstarten | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Mammapeppen vecka 9 – Omstarten

Ja, idag var det dags. 2 veckor hade jag som semesterveckor, jag fick äta vad jag ville & njuta av det, utan att räkna points. P hade sina sista semesterveckor, jag ville ha något som kunde likna en semester, trots att man aldrig har det som egenföretagare. Jag gav mig själv 2 veckor, för att sedan komma igen och göra omstart nu. Idag.

Jag åkte till Viktväktarna i Hässleholm, nu när jag börjar jobba med fastare tider under en period kommer jag inte kunna åka till Kristianstad, så jag går över till Hässleholm nu, för enkelhetens skull.

Så, omstartsvägning, lingonvecka. Jag hade räknat med mycket i plus, tänkte att jag tom skulle gå över min invägningsvikt. Men nej, 2,5 kg plus. Och det känner helt okej med tanke på att jag inte räknat en SP på 2 veckor, ätit utemat, godis och druckit vanlig läsk.

Hur ser nu omstartsveckas mål ut?
[] Få ihop mina aktivitetspoints.
[] Minus på vågen.
[] Registerar allt jag äter i appen.
[] Hålla min SP-budget.
Hur ser er vecka ut? planerar ni den eller tar ni det lite som det kommer?  Vi pratade idag på mötet om att hitta sin väg, och jag tänkte skriva ett längre inlägg om det, det inlägget kommer ni kunna läsa imorgon =) 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats