mammapeppen vecka 7 & 8 - paus ifrån vågen | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

mammapeppen vecka 7 & 8 – paus ifrån vågen

I samarbete med Viktväktarna!

 

Senaste 2 veckorna har varit upp och ner. Samboskapet har semester, jag har haft ont i ryggen, startat mitt företag och denna värmen har verkligen gjort kroppen helt slut. Så, för att jag inte skulle gå under, så valde jag istället att ta 2 veckors paus ifrån vågen. För mig innebar det helt enkelt att jag inte har gått på möte varken denna veckan, eller förra. Och det har faktiskt varit väldigt välbehövt.

Jag har ändå räknat och hållt koll på vad jag ätit.

Nästa vecka börjar Noah förskolan, Peter går tillbaka till jobbet och jag sätter igång ordentligt med mitt företag. Så sjukt egentligen. Nu är jag egen företagare. Tackade nej till högskolan, kommer helt satsa på min dröm nu. Jag älskar livet.

Nästa vecka startar jag igång med att gå på möten igen, och det ska faktiskt bli skönt. För går man på mötena, så håller man mer koll också. Har ni också tänkt att starta igång nu efter semestern? Viktväktarna har nu 20% rabatt på 6 månaders abonnemang! Hur bra? =)

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats