Mammapeppen vecka 5 - +/- 0 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Mammapeppen vecka 5 – +/- 0

I samarbete med Viktväktarna

Ja, vecka 5 var inte heller min vecka. +/- 0 och jag tycker inte det är konstigt. Lingonveckan kom och jag var sååå chokladsugen och föll i gamla ovanor helt enkelt. Igår var jag och sambon ute på en liten promenad, och det har vi som mål att vi ska göra varje kväll. Så jag kommer faktiskt hålla fast i mina mål inför nästa vecka.

Veckans mål är
[] Få ihop mina aktivitetspoints.
[] Minus på vågen.
[] Registerar allt jag äter i appen.
[] Hålla min SP-budget.
Något annat som jag vill prata om idag är att hålla sig som Viktväktare även under sommaren. Vissa väljer att ta paus, andra gör inte det. Jag ser sommaren som den ultimata tiden att hålla kvar i bra vanor, vi har så mycket god frukt och bär nu under sommaren.  En annan sak som är bra att göra nu under sommaren är att dricka mycket vatten, ha med en vattenflaska med is eller frusna bär i, så gott!. Viktväktarna har nu även en perfekt flaska att köpa att ha med sig över allt med god dricka! Endast 80 kr och då har man alltid med sig en liten påminnelse om att både dricka vatten och göra bra val!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats