mammapeppen vecka 4 - wow, vilket resultat! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

mammapeppen vecka 4 – wow, vilket resultat!

I samarbete med Viktväktarna.se

 

Idag har jag varit på möte. Jag älskar inställningen som jag har fått sedan jag fick diagnosen PCOS. Det behöver inte gå snabbt, så länge det är minus på vågen. Och även idag var det minus på vågen, -0,4 kg. Totala viktnedgången är -1,7kg. Och jag är helt okej med det. Idag var det även min mätningsvecka. Jag mätte mig min första vecka och var fjärde vecka så kommer det i häftet att man ska mäta sig. Och wow, jag blev helt chockad. För att “bara” ha gått ner -1,7 kg, så har jag tappat hela 20,5 cm över hela min kropp. HUR HÄFTIGT ÄR INTE DET?!

Veckans mål är
[] Få ihop mina aktivitetspoints.
[] Minus på vågen.
[] Registerar allt jag äter i appen.
[] Hålla min SP-budget.
Jag vad ju slarvig förra veckan, fick varken ihop mina aktivitetspoints eller registrerade allt i appen. Så jag fortsätter ha samma mål tills jag har klarat av dem. Hur har veckan varit för er?
Om ni är sugna på att testa viktväkarna så har dem nu en kampanj där ni får 3 månader, men betalar bara för 2! Hur bra? Gå in här för att bli medlemmar!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Åh , Vad är det för inställning? Även jag har pco men utan s et på slutet. Det är tufft ibland när man kämpar på och inget händer med vikten

  1. saraellstrom
   saraellstrom

   Vad jag menar med inställning är att innan jag fick min diagnos blev jag så besviken över att mina viktresor inte gick i ultrarapid utan stannade av och sedan hände det inte mer. Nu ser jag varenda minus som en vinst, oavsett om det är -1,2 kg eller -0,2 kg. Det får helt enkelt ta den tiden det tar. Kämpa på!

Annons
stats