Målet har alltid varit att vara lycklig | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Målet har alltid varit att vara lycklig

När jag fick min cancerdiagnos 2013, ramlade hela världen ihop. Jag hade hela mitt liv vetat att jag velat ha barn, gärna tidigt, men inte hittat rätt. I oktober 2013 hade jag och Peter varit tillsammans i nästan 2 år, och vi båda kände att nu är det dags. Istället fick vi gå igenom den tuffaste resan i våra liv. Under 1 år, så ställde jag in mig på att jag inte skulle kunna få barn. Jag började plugga, och en dag stod jag där med en sticka i handen som visade positivt. 7 månader senare satt vi där på neo och hade en liten liten kille i famnen. Min lycka.

Noah har lärt mig mycket. Framförallt att lycka inte går att mäta i pengar, utan endast i känsla. Att få vara lycklig. Han har gett mig en säker grund att känna lycka på. Och senaste månaderna har jag kunnat utveckla den till något som mig en kick varje dag. Att få fotografera. Att vara kreativ.

Jag kommer aldrig må bra på att sitta på ett tråkigt jobb som jag innerst inne hatar. Jag ska ha en kamera i handen och fånga det vackra och magiska med vår värld och våra barn.

Så jag har bestämt mig, jag ska satsa till 100% på min dröm under en period. På mitt fotograferande, på blogg, youtube och allt det där. För i slutändan, är det de som gör mig lycklig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats