Långt om länge | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Långt om länge

Men nu är jag tillbaka igen. Som många av er vet så var jag utbränd i våras, och att jag varit utbränd 1 gång tidigare de senaste 3 åren. Första gången var någon månad innan jag blev gravid med Noah och som sagt, nu i våras. Det sitter fortfarande kvar i mig och jag kanske inte ser då nere ut alltid, men jag brottas med högfungerande ångest nästan varje dag. Sedan den 14 augusti har jag varit arbetslös, vilket i sig har inneburit lite mer ångest, då min A-kassa fortfarande inte har blivit riktigt rätt.. Men det löser sig säkert.

Jag bestämde mig iaf för 2 veckor sedan att jag kan inte gå all in när det kommer till alla sociala medier, gå från 0 till 100 på både blogg, instagram och youtube. Så jag började lite långsamt med min instagram, bilderna jag la upp ska vara ordentliga, vara taggade med var produkterna är ifrån, ja, ni vet. inte bara en halvdan mobilbild utan en bild som jag lagt ner tid och energi på. Vilket jag faktiskt tycker jag lyckades med. Nu tänker jag små starta med bloggen också. 1-2 inlägg om dagen. Och sedan kommer jag lägga till youtube längre fram.

Bloggen kommer inte ha någon speciell inriktning, jag är en lifestyle-bloggare i grunden, inte nischad på varken skönhet eller hälsa. Jag kommer fokusera på det som intresserar mig, vilket främst är skönhet, familjelivet och populärkultur.

Jag hoppas att ni kommer tycka om att jag börjar blogga igen, jag ser faktiskt fram emot det.

Lite av det som har lagts upp på min instagram senaste tiden. Följ mig gärna där: SarahcNilsson
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats