Jag testar lashlift | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Jag testar lashlift

Jag är en skönhetsgeek, jag älskar krämer, smink och allting så har med skönhet att göra. Så när jag såg att Bekkx sökte en modell för att undervisa en elev var jag inte sen på att skriva.  Jag har tidigare testat singelfransar, och jag känner verkligen att det lyfter hela ens själ när man känner sig fin hela tiden utan att behöva sminka sig en massa.

Bekkx har sin salong här i Hässleholm, och den är väldigt ljus och fräsch. I ett avskilt rum gick vi in och behandlingen började. Trots hon arbetar vid mina ögon, så kände jag mig aldrig otrygg, utan det kändes väldigt säkert hela behandlingen igenom.

Ett lashlift är att man permanentar sina egna fransar, vilket gör att det håller längre än vad det gör om man inte behöver göra om lika ofta som man får göra om man gör en fransförlängning.

Och resultatet?

Ja ni ser själva. Jag blev så himla nöjd, det blev ett ordentligt lyft och jag är rätt säker på att jag kommer fortsätta göra det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats