Jag gör det för dig | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Jag gör det för dig

Alla börjar sin resa av en anledning. Min viktresa startade jag för många år sedan men jag tog aldrig den på allvar. Jag ville hetsa ner 30 kg på ett par månader och när inte det funkade så la jag av & det kom oftast med ett frosseri av godis & snabbmat.
När jag blev gravid så började jag äta nyttigare & jag tappade ett par kilo i början.
I vecka 31 hade jag gått upp 3 kilo från inskrivningen. Noah föddes som ni vet i vecka 31+4 pga havandeskapsförgiftning. Detta är vanligare vid första graviditeten om man är överviktig, vilket jag är. Jag har även större risk att få det i nästa graviditet, och jag vill verkligen minska oddsen för att det ska hända.
Sedan vill jag inte vara mamman som inte orkar leka med sina barn för att man är för tung, jag vill finnas och orka jaga ungarna i trädgården tills dem inte orkar längre.
Mitt barn och framtida barn är min högsta motivering, men även att trivas med mig själv. Kunna handla kläder i mina favoritbutiker och hitta jeans som sitter skönt. Kunna känna mig fin den dagen jag gifter mig & inte skämmas över att gå i bikini på sommaren
Detta är min anledningar till att jag började med Viktväktarna, vilken är eran?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats