Jag är redo, är ni med mig? | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Jag är redo, är ni med mig?

Detta inlägg är i samarbete med Viktväktarna.

Nu har #mammapeppens sida gått live, och jag är så himla taggad för denna resan! Inte bara för min skull, utan det ska bli så himla roligt att följa Sara och Lindas resor också, som ser annorlunda ut ifrån min resa. Och det är det som är det bästa med Viktväktarna, det handlar om att få in bra matvanor och en sund inställning till mat istället för att det ska kretsa kring kilon.

Mammapeppen för mig är ju en del av min resa mot ett syskon till Noah, Jag har som jag tidigare sagt PCOS och behöver gå ner i vikt för att kunna få hjälpen till att bli gravid igen. Men det är bara en del till varför jag gör den här resan, för mig är det viktigt att få in bra kostvanor i vårt hushåll varje dag, vardagsmotionen och kanske tom få in ett par riktiga träningspass här och var.

Jag kommer gå på möte varje måndag, det känns som en bra start på varje vecka. Coachen var helt fantastisk och inspirerande, jag kände verkligen mig välkommen och “på rätt plats” direkt.

Så, under 9 månader kommer ni alltså kunna följa mig här, jag kommer lägg ut recept, utvärderingar av veckor, tips som kommer under vägen, och ni kommer få följa vår vardag mot ett syskon.

Nu kör vi tillsammas! <3

 

Sara Ellström och Noah

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Så härlig blogg du har! Såg ditt klipp och jag själv håller på att bli utredd i pco/pcos. Ska bli kul atr följa din resa då jag o sambon vill få en liten men då det inte funkar alls… kram 🙂

  1. saraellstrom
   saraellstrom

   Tack <3
   PCOS är en ganska tråkig diagnos att få, men när man väl fått den så finns det så mycket hjälp man kan få. Hoppas att ni får en liten snart! Kram!

Annons
stats