JAG ÄR MED BARN! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

JAG ÄR MED BARN!

 

Som många av er vet, så har vi väntat och längtat så länge på ett plus. Närmare 2,5 år. Våren 2018 tog jag kontakt med en klinik här i Hässleholm för att få hjälp, och det var då jag fick reda på att jag hade PCOS.  Ett par månader med metformin och mammapeppen gjorde att vi gick tillbaka till klinken och fick Letrozol.

Första behandlingen gick, jag var så fruktansvärt trött och ett par veckor senare kom mensen.. Andra behandlingen, lika trött under denna, tog ägglossningstest som var negativa hela tiden och tillslut kom mensen igen. Ännu ett nederlag tänker jag och började fundera på om vi skulle behöva göra IVF för att Noah skulle kunna få ett syskon. Besviken började jag med tredje behandlingen i december precis innan jul och någon vecka senare hade jag positiva ägglossningstest. wow. Kanske denna gången. Och tredje gången gilt. I mitten av Januari började jag misstänka att jag var gravid, extremt trött och började må lite konstigt i kroppen. Den 17/1 skrev jag till en vän att min mens ska komma imorgon, men jag har inga som helst känningar efter den.

Den 18/1 tog min svägerska examen, Noah var hemma ifrån förskolan för att vi skulle gå på ceremonin och när jag höll på att göra mig iordning blev jag kissnödig. Äsch, jag kan ju ta ett test, jag hade ju ett här hemma. ETT SÅ STARKT PLUS kom fram innan jag ens hade kissat klart på testet. JAG ÄR GRAVID! Lycklig och hög på livet körde jag ner till Malmö, träffade en av mina närmaste vänner och kunde inte hålla mig. Mitt i en mening säger jag “jag måste visa dig en sak” och tar fram en bild på testet. Chockad började hon och gråta av glädje för min skull.  Vi både stod med våra barnvagnar och grät inne på Jägersros shoppingcenter.

Noah och jag gick på ceremonin, åt middag med min svärmor, hennes man, svägerska och svåger. Och någon timma senare skulle jag möta Peter inne på Triangeln. Visar han testet och han säger “okej. men jag tror inte på det förrän det är ett digitalt”. Jag hade redan fixat ett som vi skulle kunna ta dagen efter.

Som det ser ut nu så kommer det en liten i slutet av september. Jag har som tanke att börja blogga igen nu, har varit sugen på det sedan jag plussade, men har inte velat börja för att jag har bara velat skriva “JAG ÄR GRAVID!” Äntligen kommer jag börja igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats