Jag är lycklig med han <3 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Jag är lycklig med han <3

Min fina kille, pojkvän, sambo och förhoppningsvis någongång blivande man. Han gör mig så rackarns lycklig. Som idag tex, vi är två riktigt lata personer båda två. Men jag vaknar av att någon pussar mig i nacken och säger godmorgon, för att sedan gå ut och börja städa i köket, plocka disk osv. Han frågade mig om det var någon jag ville ha (för att han vet att jag har varit extra törstig sedan jag blev gravid) och sedan ställde han sig och gjorde iste med persikosmak och fixade mina älskade riskakor.
En stund senare så sticker han iväg för att handla lite mat. Och köper mitt favoritbröd, fast vi har det så ofett med cash sista veckan innan lön. + att han köpte kärleksmums till oss, fast jag vet att han hellre äter morotskaka. Allt detta plus att efter vår timmes promenix, så gick vi inom pressbyrån, köpte glass och sedan smet han in på hemmakväll för att köpa Vanilla Coke till mig (som han vet att jag älskar). Och ännu en gång, ofett med cash.
Nej, nu har jag nog skrytit hur jävla bra min man är för ett tag och berättar jag allt annat han är gör för oss så hade jag inte fått ha honom i fred. Han är helt enkelt världens bästaste bobo!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats