Inskolning, prov och livet som kommer emellan | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Inskolning, prov och livet som kommer emellan

Ja, vad ska jag säga. Senaste veckan har jag knappt haft tid till med bloggen. Jag har legat efter i skolan, samtidigt som vi håller på att inskola Noah och dagisbacillerna tog död på mig. Noah har hittills klarat sig superbra, han trivs med fröknarna och med barnen, vilket är så skönt.

Jag kommer snart vara ikapp i skolan, vi börjar komma iordning hemma och ja, livet börjar bli bra helt enkelt! Jag vill super gärna satsa på bloggen, och är säker på att så fort jag får 8 timmar om dagen så kommer det bli bättre. Tänkte faktiskt vlogga på torsdag och fredag, hur det kan se ut ett par dagar med oss.

Just det, jag vet inte om ni hörde det, men även denna röntgen var invändingsfri och jag är fortfarande cancerfri!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats