Hur jag och Peter träffades | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Hur jag och Peter träffades

För lite mer än 5 år sedan började jag jobba på ett callcenter i Lund. Efter c:a 2 veckor på TM-avdelningen flyttades jag över till kundtjänstavdelningen istället. Där fick man ett projekt i taget och i september/oktober var det dags för en utbildning inom ett visst projekt. Det var jag, en annan tjej & 2 killar som skulle få det nya projektet, en av dessa killar var Peter.

Vi började ta samtal och det blev att jag och Peter började prata om ärenden där vi båda hade pratat med kunden. Efter ett tag började vi gå på rast tillsammans. Vi kom väldigt bra överens och bestämde en dag i början av november att vi skulle åka till center syd tillsammans, Peter behövde nya skor och jag skulle åka med som smakråd. På måndagen började jag åka bil med han från jobbet till Höör där han bodde, han släppte av mig på stationen och jag tog tåget där ifrån. C:a 2 veckor efteråt så gick vi på bio tillsammans och såg Paranormal activity. Jag var långt över öronen kär i Peter men jag visste inte vad han tyckte om mig, om han var intresserad av mig som mer än vän.

Sen blev det den 9 december och det var dags för julfest på jobbet. Vi snackade och först skulle jag åka hem vid 23-tiden hade jag tänkt, sen ändrades det till att vi skulle dra ut ett helt gäng. Men när kl blev 01 så ångrade sig alla och drog hem till sig. Där satt jag och Peter och bestämde oss för att gå från Finn Inn som vi har på till stationen. Det var svinkallt rent ut sagt, Peter lånade ut sin mössa och sina vantar till mig och vi gick & höll handen i den ena vanten. När vi kom till universitets sjukhuset så kom det en buss och vi valde att hoppa på den för att åka till stationen. När vi kom till stationen så satte vi oss på Burger King för att vänta på tåget. Vi 03 stängde BK och då bestämde vi oss för att ta tåget ner till Malmö för att kunna sitta inomhus. Vi åker till Malmö och sätter oss i glasdelen av Malmö central. Jag var sjukt trött och vilade mot Peter nästan hela tiden vi satt där.

Påga-tåget vi skulle ta vid 05 kom och vi satte oss i en tvåsits. Och känslan som kom där var bara att allting föll på plats & vi pussade varandra. När jag hoppade av tåget i Hässleholm sen så var hela mitt liv upp och ner. Samtidigt som jag inte visste om detta var en fyllegrej så ville jag så gärna att det inte skulle vara det.

På måndagen så började vi prata genom den interna chatten och vi bestämde att jag skulle åka med han från Lund till Höör. Och i bilen så frågade jag “Var detta en fyllegrej eller var det på riktigt”. Varpå han svarar “påriktigt”.

När vi kom till Höör så bestämde vi att datumet som skulle vara vårt blev den 10/12 – då vi hade vår första kyss. & sedan dess har det varit vi & det är jag helt säker på att det kommer vara i resten av våra liv.E

En liten rolig kuriosa är att Noah var beräknad den 9/12 2015, alltså exakt 4 år efter julfesten och 1 dag innan vår 4års dag
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats