Hej Vi med barn! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Hej Vi med barn!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19377005/?claim=s2vjendew3d”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Jag tyckte det var dags för en flytt. Nouw har varit ett helt okej hem under senaste 1,5 året, men nej, det var nog inte “min” portal egentligen. Jag vet inte varför, men jag fick aldrig riktigt feeling för att blogga när jag bloggade där.

Så, senaste veckan har jag ägnat åt att flytta över alla “viktiga” inlägg ifrån nouw, dvs allt som har att göra med Noah & den graviditeten, vissa jobb-inlägg som jag tycker är viktiga & sedan även allt som har med min cancer att göra.

För nu gör jag en omstart här på Vi med barn.

Först och främst kommer jag att göra ett lära känna mig inlägg, vilket då blir nästa inlägg! Men detta ska bli kul!

Sara Ellström och Noah

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats