Hej! Long time, no see! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Hej! Long time, no see!

 Denna flytten har verkligen gjort att jag försummat bloggen helt. Tiden har helt enkelt inte funnits. Plus att jag hela familjen har legat däckade i världens förkylning.
, vad har hänt sedan sist? Vi har flyttat in i nya lägenheten. En marklägenhet i ett supermysigt område, perfekt att ha barn i. Precis utan för vårt fönster finns det en liten lekplats, och varje “gård” har en egen liten lekplats vissa
med gungor, vissa med mer lekplatser. Hela familjen inklusive katten, trivs superbra. Igår fick vi diskmaskinen installerad.
I fredags så var jag och Peter ute på Bishops för att fira att det äntligen vänder. Vi åt en god burgare. Tråkigt att det blir så lång väntetid på Bishops bara..
Noah då?
Jo, han trivs som fisken i vattet här nere. Inte för att jag tror att han lägger någon större tanke i det, men ändå. Förra veckan fick han ett drak-bollhav, som är lite läskigt men ändå superkul. Han älskar att äta majskrokar (vi köper de ekologiska från Coop’s egna märke Änglamark) och han har börjat stå mycket i soffan, snurrar rundor och tycker att livet är allmänt ballt. Älskade unge!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats