Han gick helt själv! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Han gick helt själv!

Min älskade lille kille. När jag hämtade på föris går så berättade fröken att han hade “kört” rundor med en vikare, han skulle få hålla i hans fingrar och gå rundor, något som Noah har tyckt var kul de senaste dagarna (kolla bland annat i vloggen jag la upp i helgen).

Och igår när vi kom hem så ställde jag han vi soffbordet som vanligt när jag skulle plocka undan lite från bordet. Och helt plötsligt släppte han kanten och gick 4 steg själv. Jag var helt chockad och såklart super-stolt! Och som om det inte vore nog, så gjorde han även samma sak när mina föräldrar kom och hjälpte mig att sätta ihop vagnen. ååh, vad hände med min lille kille. Så duktig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats