Halva dig och halva mig | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Halva dig och halva mig

Vi har nog gått igenom mer än vad de flesta par gör på sina första fyra år. När vi hade varit tillsammans i 1,5 år fick jag min diagnos, men du lämnade aldrig min sida. Vi har fan kämpat oss igenom både min cancer och panikångest, när allt vi har velat under den tiden var att vår lilla familj skulle få växa. Äntligen är det vår tur, om 111 dagar är vårt mirakel beräknat. För ett mirakel är verkligen vad han är. Du, ungen och kattaskrället, jag älskar er mer än livet. Tack för att ni är min familj!  ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats