Godmorgon fina ni | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Godmorgon fina ni

Vilken natt det har varit. Vi försöker ju få Noah att sova i sin egna säng, vilket gör att min sömn inte är vad den borde. Så fort jag lägger ner han i sin säng så vaknar han och blir så himla ledsen att det gör ont i mitt mamma-hjärta. Men mellan 01-06 sov han i sin egen säng, vilket gjorde att jag fick sova ett par timmar iaf. När han vaknade tog jag upp han, lät han titta lite på Babyloonz och sedan somnade vi alla om igen.
Hur har det varit för er att få era små att sova själv? 
Nu sitter jag i skolan, ska redigera gårdagens vlogg, planera veckan och sedan plugga ett par timmar.
Hoppas att ni får en härlig dag ute i solen!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats